Categories: Institucions sanitàries, Recursos humans, Qualitat

Incorporació d'un nou facultatiu a la Unitat de Diagnòstic Molecular i Genètica Clínica de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Dr. Fernando Santos s’incorpora a la Unitat de Diagnòstic Molecular i Genètica Clínica de l'Hospital Universitari Son Espases.

Fernando Santos és llicenciat en Medicina per la Universitat d'Oviedo, va fer l'especialitat de Pediatria a l'Hospital Universitari La Paz de Madrid i va completar la seva formació en genètica clínica i malalties metabòliques a la Unitat de Genètica Bioquímica Willink del Royal Manchester Children's Hospital i al Great Ormond Street Children's Hospital, de Londres. De llavors ençà, ha treballat com a facultatiu especialista a la Secció de Genètica Clínica de l'Institut de Genètica Mèdica i Molecular (INGEMM) de l'Hospital Universitari La Paz. Actualment, està certificat en Genètica Mèdica i Genòmica per la Unió Europea d'Especialistes Mèdics (UEMS).

Les seves principals àrees d'interès i línies d'investigació se centren en el diagnòstic, en el tractament i assessorament genètic de pacients i de famílies amb trastorns dismòrfics, discapacitat intel·lectual, anomalies congènites i trastorns del creixement amb interès especial en les displàsies esquelètiques, així com en l'aplicació clínica de les tecnologies genòmiques de darrera generació.

Ha estat coordinador de la Unitat Multidisciplinària de Displàsies Esquelètiques de l'Hospital La Paz des de la seva creació, l'any 2015, i ha participat com a investigador principal en diferents assajos clínics relacionats amb displàsies esquelètiques.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 26/01/2022]

[Foto: Infosalut / Entrada Hospital Universitari Son Espases / CC BY-NC-SA 4.0]