Categoria: Institucions sanitàries

L'Hospital Universitari Son Llàtzer celebra el Dia Internacional de la Infermeria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Universitari Son Llàtzer va organitzar una jornada amb motiu del Dia de la Infermeria, que es va recuperar després de dos anys d'aturada per la pandèmia i que va reunir presencialment pacients i professionals d'infermeria. Ho va fer sota el lema «Pacients i infermeres, sempre treballant junts».

L'eix central de la professió infermera és cuidar de la salut de les persones, abordant aquesta cura amb la dignitat que cada persona mereix. Aquesta cura professional centrada en la persona constitueix un valor indispensable sobre el qual es construeix i garanteix la qualitat de vida de la població.

És necessari valorar l'important paper que tenen les infermeres en l'àmbit de la gestió i especialment el que van tenir durant els dos últims anys, assumint importants responsabilitats d'adaptació de totes les estructures sanitàries de la nostra comunitat en els diferents nivells assistencials i col·laborant en la creació de noves estructures necessàries per poder abordar els diferents reptes que la pandèmia ens plantejava.

Aquesta jornada es va dirigir a tot professional de la sanitat interessat en aspectes relacionats amb les cures que caracteritzen a la labor infermera.

Amb aquest acte es va mostrar el paper indispensable que han tingut les infermeres al llarg de totes les fases de la pandèmia, tant des del punt de vista clinicoassistencial com en l'àmbit de la gestió. També es va felicitar els professionals pel fantàstic treball fet durant 2020 i 2021 i se'ls va agrair la passió i motivació que mostraren cada dia a l'Hospital.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 12/05/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]