Categoria: Institucions sanitàries

La Junta Electoral del Col·legi de Metges de Balears proclama president al Dr. Carles Recasens Laguarda

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Junta Electoral del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), en sessió celebrada el dilluns 16 de maig, ha acordat per unanimitat dels seus membres declarar electa a la presidència de la Junta de Govern col·legial la llista encapçalada pel Dr. Carles Recasens Laguarda, ja que no s'ha presentat cap altra candidatura.

Com ha estat l’única candidatura en lliça a presidir la Junta de Govern del COMIB, la Junta Electoral ha acordat proclamar electa la llista presentada pel Dr. Recasens. D’igual manera,  ja que no s'ha presentat cap altra candidatura alternativa a la Junta comarcal del COMIB a Eivissa-Formentera, aquesta serà presidida per la llista encapçalada pel Dr. Carlos Rodríguez Ribas.

En relació amb la Junta comarcal del COMIB a Menorca, queda proclamada per a presidir-la la llista encapçalada pel doctor José Antonio Vidal Ruíz, que ha obtingut el nombre més gran de vots en les eleccions que van tenir lloc a Menorca el 13 de maig. D’un total de 171 vots emesos pels col·legiats de Menorca, 99 van ser per a la candidatura del Dr. José Antonio Vidal Ruíz i 72 per a l’altra candidatura, presentada per la Dra. María Ángeles González López.

Amb la proclamació de la candidatura a presidir la Junta de Govern i les Juntes comarcals del COMIB, culmina el procés electoral per a la renovació dels càrrecs de la institució col·legial. Únicament s’han celebrat votacions a Menorca, en haver estat l’única demarcació en la qual es va presentar més d’una candidatura.

[Font: COMIB. 16/05/2022]

[Foto: Col·legi Oficial de Metges de Balears]