Categories: Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Atenció Primària de Mallorca aconsegueix ser candidat a BPSO

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El gener de 2022, la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca ha aconseguit ser candidat a Centre Compromès en l'Excel·lència en les Cures.

El mes de juny de 2018, les Illes Balears es va constituir com a HOST Illes Balears o Centre Coordinador Regional depenent del Servei de Salut de les Illes Balears.

Els centres que participen com a candidats d’aquest programa implanten guies de bones pràctiques al llarg de tres anys. Es tracta d'un procés tutoritzat amb una metodologia d’implantació desenvolupada per la RNAO i adaptada al context de les Illes Balears per Investén-ISCIII.

Els Centres Compromesos en l’Excel·lència en les Cures són reconeguts per les institucions convocants com una institució implicada en l’aplicació, avaluació i el manteniment de les guies de bones pràctiques.

El programa d’implantació de bones pràctiques en les cures es coordina a Espanya des de la Unidad de Investigación en Cuidados y Servicios de Salud (Investén-ISCIII) y el Centro Español para los Cuidados de Salud Basados en la Evidencia (CECBE), constituïts com a BPSO HOST-España (o Centre Coordinador).

[Font: Gerència d'Atenció Primària de Mallorca. 30/05/2022]

[Foto: Banc d’Imatges Infermeres / Infermera trasllada un carretó de cures a l'Hospital de Dia/ CC BY-NC-ND 2.0]