Categoria: Institucions sanitàries

La nova unitat bàsica de salut (UBS) de Portocolom tendrà nou consultes i s’ubicarà en unes instal·lacions més modernes i accessibles

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La nova unitat bàsica de salut (UBS) de Portocolom tendrà nou consultes i unes instal·lacions més modernes i accessibles.

Es tracta d’un projecte de reforma que suposa traslladar la unitat bàsica a unes noves dependències de 350 m² cedides pel Consistori. El nou edifici s’adequa millor a les necessitats de la població i ofereix uns espais més còmodes i accessibles per als usuaris i professionals que hi fan feina. El cost d’aquesta reforma és de 90.000 €.

La nova UBS estarà a la planta baixa del Centre Cívic de Portocolom (on fins ara hi havia les dependències dels serveis socials de l’Ajuntament), a l’avinguda de Nadal Batle, s/n.

El Consistori ja va cedir l’ús de la planta baixa de l’edifici al Servei de Salut, que ha elaborat els plànols de la nova distribució de l’espai i ja ha començat a executar les obres necessàries per a adequar-se al nou pla funcional. La nova ubicació permetrà que hi hagi nou consultes: tres de medicina, tres d’infermeria, una de pediatria, una d’infermeria pediàtrica i una sala de cures.

Aquesta unitat bàsica pertany a la zona bàsica de salut de Felanitx i atén una població de 3.552 targetes sanitàries d’adults i 494 de població pediàtrica.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 08/07/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Què en diu la premsa
*08/07/2022 noticiasde.es - La nueva unidad básica de salud de Portocolom tendrá nueve consultas en unas instalaciones más modernas y accesibles.