Categoria: Institucions sanitàries

El Servei de Salut contractarà el manteniment de la història clínica d'atenció intermèdia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es tracta del sistema d’informació que empren els clínics de l’Hospital General, l’Hospital Psiquiàtric i el Joan March. El contracte tindrà una vigència de dotze mesos amb possibilitat de prorrogar-lo vint-i-quatre mesos més.

El Consell de Govern ha autoritzat el director general del Servei de Salut de les Illes Balears a contractar el servei de manteniment de la història clínica d’atenció intermèdia del Servei de Salut per un valor estimat de 850.161 €.

La història clínica d’atenció intermèdia és el sistema d’informació que empren els clínics de l’Hospital General, l’Hospital Psiquiàtric i el Joan March per a la gestió clínica dels pacients que atenen.

Consisteix en la implantació de sistemes i tecnologies per crear un registre de salut electrònic dels pacients sociosanitaris a les Illes Balears. Es tracta d’una eina de registre de la informació clínica i psicosocial, generada al llarg de la vida dels pacients en els dispositius hospitalaris i extrahospitalaris d’assistència sociosanitària del Servei de Salut.

A més, permet a tots els professionals assistencials de l’àmbit sociosanitari treballar de manera col·laborativa, interdisciplinària i multidisciplinària.

Es preveu que aquest contracte tindrà una vigència de dotze mesos des de la data en què es formalitzi, amb la possibilitat de prorrogar-lo fins a un màxim de vint-i-quatre mesos més.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 19/09/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]