Categoria: Institucions sanitàries

L'Hospital Comarcal d'Inca modernitza el sistema informàtic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Comarcal d’Inca activà, el divendres dia 30 de setembre, el pla de contingència per dur a terme el procés de canvi del sistema informàtic per implantar el programa SISN2+, que suposarà millores importants en l’assistència dels pacients.

Es tracta d’un projecte que ha impulsat el Servei de Salut per a tots els hospitals, que permetrà disposar d’una eina més moderna que es mantindrà actualitzada de manera constant. La nova eina facilitarà que s’incorporin noves funcionalitats i tecnologies de manera contínua i àgil.

Un dels beneficis més rellevants del canvi al SISN2+ és el de disposar d’un sistema d'història clínica compartida amb la resta d'hospitals de les Illes Balears. Això permetrà millorar l'intercanvi d'informació entre aquests, fent-lo més àgil, eficient i segur.

El canvi de sistema representa un procés tècnic complex que es farà per fases i requereix un període d’adaptació per part de tots els professionals. Per això, és previsible que durant les setmanes vinents es faci feina amb un poc més de lentitud i hi pugui haver demores en els temps d’espera per fer proves diagnòstiques i en les consultes amb els especialistes, i també incidències tècniques puntuals durant les visites.

La direcció de l’Hospital Comarcal d’Inca demana comprensió i paciència als usuaris per les molèsties que el canvi de sistema informàtic pot suposar, a la vegada que agraeixen l’esforç de tots els treballadors pel procés d’aprenentatge i d’adaptació a un programa que suposarà una gran millora per als usuaris.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 30/09/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]