Categoria: Institucions sanitàries

Salut reforma el CS Martí Serra i la UBS Pla de na Tesa per incorporar-hi 10 consultes noves

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La renovació de les infraestructures permetrà donar una atenció de més qualitat a prop de 22.600 persones. La UBS Pla de Na Tesa ha augmentat l’espai disponible amb 4 consultes més i el CS Martí Serra, amb 6.

El Servei de Salut de les Illes Balears ha reformat el Centre de Salut Martí Serra i la Unitat Bàsica Pla de na Tesa, ubicats en el municipi de Marratxí, per incorporar-hi 10 consultes noves. Les obres que ha duit a terme la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, i que han suposat una inversió aproximada de 100.000 euros, permetran donar una atenció de més qualitat a prop de 22.600 persones.

La reforma de la Unitat Bàsica Pla de na Tesa ha duplicat l’espai disponible per a l’atenció sanitària, la qual cosa permetrà als professionals d’aquest centre disposar d’instal·lacions més àmplies per atendre la població assignada de 3.471 persones.

L’ampliació de la Unitat Bàsica ha estat possible gràcies a la cessió d’un local pròxim per part de l’Ajuntament de Marratxí. En aquest espai s’han instal·lat quatre consultes (dues de medicina de família i dues d’infermeria).

La reforma del Centre de Salut Martí Serra ha permès incorporar sis consultes multifuncionals, que s’utilitzaran per dur-hi a terme atenció de medicina de família, infermeria i com a sales de cures.

Aquesta ampliació s’ha fet en un espai ubicat en una terrassa del Centre de Salut que no s’utilitzava. Allà s’ha instal·lat una construcció modular que albergarà les sis consultes noves, per donar assistència a prop de 22.594 persones.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 11/01/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]