Categoria: Institucions sanitàries

Carlos Raduán, nou gerent d’Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

És metge de família, ha estat coordinador mèdic d’equips des de 2015 i durant la pandèmia va assumir la gestió de la Central CC-COVID.

El director general del Servei de Salut, Javier Ureña, ha nomenat Carlos Raduán nou gerent d’Atenció Primària de Mallorca. Carlos Raduán té una trajectòria àmplia en l’àmbit de la gestió sanitària i ha ocupat diversos càrrecs en aquesta Gerència des de fa una dècada. 

Des de l’any 2015, el nou gerent d’Atenció Primària ha estat coordinador mèdic d’equips en la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca. Durant els anys de la pandèmia va assumir la coordinació de la Central CC-COVID (entre el mes de març de 2020 i el de juny de 2023) que va centralitzar la gestió dels pacients amb coronavirus en l’atenció primària de Mallorca. Abans de l’etapa com a gestor sanitari, Carlos Raduán havia exercit com a metge de família a diversos centres de salut de Mallorca, principalment al CS Santa Ponça (2009-2012) i al CS Dra. Teresa Piqué (antic CS Son Pisà), on va fer la residència.

Carlos Raduán és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha fet la residència de metge especialista en medicina familiar i comunitària de la Unitat Docent de Mallorca (2005-2009). També té una formació especialitzada en economia de la salut, avaluació econòmica i gestió dels serveis i economia de la salut. En aquest sentit, té un màster en Economia de la Salut i del Medicament per la Universitat Pompeu Fabra (2011-2013).

[Font: Conselleria de Salut. 20/07/2023]

[Foto: Infosalut / Gerència d'Atenció Primària de Mallorca/ CC BY-NC-ND 2.0]