Categoria: Institucions sanitàries

Bernardo Pax serà el nou gerent de l'Àrea de Salut de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La seva carrera professional s’ha desenvolupat principalment en l’àmbit de les urgències hospitalàries.

El director general del Servei de Salut, Javier Ureña, nomena Bernardo Pax nou gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, en substitució d’Ana Trenado.

El nou gerent, nascut el 1966 a Maó, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Valladolid i té el Certificat de Medicina d’Urgències i Emergències (CME). És màster en Gestió Clínica, Direcció Mèdica i Assistencial per TECH, en col·laboració amb la Universitat Cardenal Herrera (2021). Ha duit a terme nombrosos cursos relacionats amb les urgències i emergències (abordatge del pacient amb politraumatisme, reanimació cardiopulmonar, etc.).

Forma part de l’Àrea de Salut de Menorca des de l’any 1996, on ha fet feina principalment a l’àrea d’urgències. Va treballar deu anys al servei d’urgències de l’Hospital Verge del Toro i des del 2007 al mateix servei de l’Hospital Mateu Orfila. L’any 2013 en va ser nomenat cap de servei, càrrec que ha ocupat fins a l’actualitat.

A més, Bernardo Pax fou regidor de l’Ajuntament de Maó entre el 2004 i el 2011 i ha estat elegit regidor en les darreres eleccions municipals.

[Font: Conselleria de Salut. 09/08/2023]

[Foto: Conselleria de Salut]