Categoria: Institucions sanitàries

El COMIB i la UIB potencien sinergies entre l’àmbit acadèmic i el professional

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El president del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), el Dr. Recasens, es va reunir amb Antoni Bennàsar, nou degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears, a la seu col·legial. 

Durant la trobada, el màxim responsable del COMIB va traslladar al degà la possibilitat d’acostar encara més el món acadèmic al món professional i obrir un nou marc de cooperació entre la Facultat i els col·legis professionals.

El president del COMIB va exposar l’existència d’un carnet per a estudiants, destinat als alumnes dels últims cursos del grau de Medicina de la UIB, amb el qual poden establir un vincle amb el seu col·legi professional i accedir abans d’acabar la carrera a recursos i serveis que ja gaudeixen els metges col·legiats.

El Dr. Recasens va remarcar el paper fonamental de la Facultat de Medicina en el desenvolupament i millora de l’actual sistema de salut de Balears i com a factor clau per a atreure a professionals mèdics, potenciant el binomi clínica-formació.

[Font: COMIB. 13/09/2023]

[Foto: COMIB]