Categories: Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Es prorroga el contracte d'assistència sanitària per derivar pacients

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els hospitals d’Inca, Son Llàtzer i Son Espases podran continuar derivant pacients. El contracte de derivació de pacients té un valor global de 12,6 milions d’euros, dividit en dos lots.

El Consell de Govern ha autoritzat la pròrroga per un any del contracte d’assistència sanitària de Mallorca per continuar derivant pacients de l’Hospital Comarcal d’Inca, l'Hospital Universitari Son Llàtzer i l'Hospital Universitari Son Espases als grups IDCQ (Grupo Quirón Salud) i Agrupació Mèdica Balear (Juaneda-Miramar) pel valor global de 12,6 milions d’euros.

El contracte es divideix en dos lots: un de dirigit al grup IDCQ per l’import de 6.373.829,84 € i un altre de dirigit al grup Agrupació Mèdica Balear per l’import de 6.279.058,95 €.

Els adjudicataris prestaran assistència sanitària integral durant un any amb l’objectiu de reduir la pressió assistencial i la demora de les llistes d’espera dels hospitals esmentats.

El contracte inclou principalment les àrees d’especialitat següents: urgències, angiologia, cardiologia, cirurgia general i aparell digestiu, dermatologia, digestiu, endocrinologia i nutrició, pneumologia, neurocirurgia, oftalmologia, otorrinolaringologia, reumatologia, traumatologia i cirurgia ortopèdica, i urologia, entre d’altres.

El Servei de Salut va signar aquest contracte de col·laboració amb la sanitat privada ara fa un any, i en aquest conveni es contemplava la possibilitat de pròrroga durant un any més amb l’objectiu de reduir les llistes d’espera i de garantir als ciutadans una assistència sanitària de qualitat.

[Font: Conselleria de Salut. 27/10/2023]

[Foto: Conselleria de Salut]