Categoria: Institucions sanitàries

Patricia Gómez rep les professionals que impulsen la campanya Nursing Now

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, va mantenir una reunió amb la presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, María José Sastre, la vicedegana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, Rosamaria Alberdi, i la professora de la UIB Cristina Moreno, amb l’objectiu de tractar les novetats al voltant de la campanya Nursing Now a les Balears, una iniciativa mundial pe millorar la salut de les persones. 

Aquesta iniciativa cerca millorar la salut de les persones mitjançant una major participació del personal d’infermeria en les polítiques sanitàries, i que està impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i pel Consell Internacional d’Infermeres (CII).

En aquesta trobada es va informar de la constitució imminent del comitè que defensarà el perfil de la professió d’infermeria de les Illes Balears, en funció de les recomanacions que fa la campanya mundial Nursing Now. En aquest sentit, en unes setmanes es farà una convocatòria oberta per cercar professionals que vulguin participar a la iniciativa. L’objectiu, segons van explicar les assistents a la reunió, és «definir les línies de treball de Nursing Now i quins són els objectius, atès que el 2020 és l’Any Internacional de la Infermera i la Comare».

La campanya Nursing Now aposta pel desenvolupament de la professió d’infermeria com a garantia per millorar la salut, per donar resposta als reptes sociosanitaris del present i del futur i garantir la sostenibilitat del sistema sanitari. El projecte també vol donar suport al personal d’infermeria per liderar i construir un moviment global, centrat en les necessitats de la ciutadania, del col·lectiu professional i del sistema sanitari.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 26/08/2019

[Foto: Conselleria de Salut I Consum]

Notícies relacionades