Categoria: Recursos humans

Nou termini del concurs oposició de facultatius especialistes d'àrea

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 132, de dia 28 de juliol de 2020, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 22 juliol de 2020, de correcció d’errors de la Resolució del director general de l'IB-Salut de 2 de juliol de 2020.

1. Es modifica la Resolució de 12 d’abril de 2019 per la què es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d’àrea. Veure annex 1 de la publicació.

2. S'obri un nou termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució per presentar sol·licituds per a la totalitat de categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea incloses en la Resolució del director general de l'IB-Salut de 2 de juliol de 2020.

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- pot interposar-se un recurs de reposició, en el termini d'un mes comptador des del dia següent a la publicació d’aquesta resolució. També es pot presentar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptadors des del dia següent de la publicació d'aquesta resolució.

[Font: BOIB. Núm. 132. 28/07/2020

[Foto: Servei de Ginecologia i Obstetrícia Hospital Universitari Son Espases]