Categoria: Recursos humans

Es resol amb caràcter definitiu el concurs de trasllats d’especialista de pediatria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 188, de dia 31 d'octubre de 2020, s'ha publicat la resolució per la qual es resol amb caràcter definitiu el concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea de pediatria

La resolució anterior va ser dictada pel director general del Servei de Salut de les Illes Balears amb data de 26 d’agost de 2020.

El 16 de juliol de 2018 (BOIB núm. 89/2018, de 19 de juliol) es va convocar un concurs de trasllats voluntari per per proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari

El mes de setembre de 2020, es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut del mes d'agost, per la qual es resol amb caràcter provisional el concurs de trasllats esmentat.

En aquesta resolució s'adjudiquen definitivament les places ofertes.

Recursos

Contra aquesta resolució es pot interposar un recurs de reposició, en el termini d’un mes. També s’hi pot interposar un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, segons la normativa especificada a la resolució.

[Font: BOIB. Núm. 188. 31/10/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]