Categoria: Recursos humans

L'IB-Salut fa una crida pública per contractar personal d'infermeria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut fa una crida pública per contractar personal d’infermeria per prestar serveis a Mallorca, Menorca i a Eivissa. S’ofereixen nomenaments temporals per cobrir vacances i substitucions, amb incorporació immediata durant el mes de juny.

Els professionals que estiguin interessats a prestar aquests serveis poden informar-se’n per mitjà d'aquesta web del Servei de Salut.

Els professionals que es vulguin inscriure han d’enviar un correu electrònic per informar de la seva disponibilitat a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En l’assumpte han d’indicar «nomenament infermer/infermera».

Dades del contacte

En el cos del missatge han d'indicar les dades de contacte: nom i llinatges, número del document d'identitat, número de telèfon i adreça electrònica de contacte. També és convenient que adjuntin el currículum i que indiquin en quina àrea o processos tenen experiència i en quina illa o en quines illes estan disposats a treballar.

[Font: Conselleria de Salut. 31/05/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]