Categoria: Recursos humans

Se suspèn la data d'examen de la convocatòria d'especialista en documentació sanitària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 85, de dia 16 de maig de 2020, s'ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 12 de maig de 2020, que modifica una anterior, sobre l'aprovació de les llistes provisionals de les persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/tècnica especialista en documentació sanitària i es fixa la data i el lloc de l'examen de la fase d'oposició.

La present Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 12 de maig de 2020, modifica una Resolució anterior del director general de l'IB-Salut de 9 de gener de 2020, referent al concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/tècnica especialista en documentació sanitària.

Se suspen l'examen del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/tècnica especialista en documentació sanitària inicialment previst per al dia 28 de juny de 2020 a causa de l'estat d'alarma provocat per la COVID-19. La nova data es donarà a conèixer a través del portal web Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) una vegada sigui aprovada pel Tribunal Qualificador.

S'informa del canvi de seu de l'examen de la fase d'oposició a Mallorca de l'Hospital Universitari Son Espases a la Universitat de les Illes Balears i del manteniment de les seus de Menorca (Hospital Mateu Orfila) i d'Eivissa (Hospital Can Misses). En el portal web Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) s'especificaran els edificis i les aules on es realitzarà la prova.

[Font: BOIB. Núm. 85. 16/05/2020]

[Foto: Barnimages / Girl working with laptop / CC0 1.0 Universal]

Notícies relacionades