Categoria: Recursos humans

Se suspèn la data d'examen de la convocatòria de farmacèutic d'atenció primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 85, de dia 16 de maig de 2020, s'ha publicat la Resolució que modifica una anterior, sobre l'aprovació de les llistes provisionals de les persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de farmacèutic d'àrea d'atenció primària i es fixa la data i el lloc de l'examen de la fase d'oposició.

La present Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 12 de maig de 2020, modifica una Resolució anterior del director general de l'IB-Salut de 7 de febrer de 2020, referent al concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de farmacèutic/farmacèutica d'àrea d'atenció primària.

Se suspen l'examen del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de farmacèutic/farmacèutica d'àrea d'atenció primària inicialment previst per al dia 7 de juny de 2020 a causa de l'estat d'alarma provocat per la COVID-19. La nova data es donarà a conèixer a través del portal web Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) una vegada sigui aprovada pel Tribunal Qualificador.

S'informa del canvi de seu de l'examen de la fase d'oposició a Mallorca de l'Hospital Universitari Son Espases a la Universitat de les Illes Balears i del manteniment de les seus de Menorca (Hospital Mateu Orfila) i d'Eivissa (Hospital Can Misses). En el portal web Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) s'especificaran els edificis i les aules on es realitzarà la prova.

[Font: BOIB. Núm. 85. 16/05/2020]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]

Notícies relacionades