Categoria: Recursos humans

Citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PO 30/2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 35, de 23 de març de 2017, s'ha publicat la Citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PO 30/2017 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, interposat contra la desestimació presumpta del recurs d'alçada presentat contra la Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, de 27 de setembre de 2016, per la qual s'aprova la llista definitiva de mèrits i l'adjudicació definitiva en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de tres oficines de farmàcia a la zona farmacèutica de Palma i una a la zona farmacèutica de Binissalem.

S'han de personar com a demandades davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de 9 dies, comptadors a partir de l'endemà d'aquesta publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones interessades hi han de comparèixer, en forma legal, mitjançant procurador amb poder a aquest efecte i signatura de lletrat. Així mateix, se'ls comunica que en cas que s'hi personin se'ls considerarà part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no s'hi personen, el procediment continuarà en tots els seus tràmits i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

[Font: BOIB. Núm. 35. 23/03/2017]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*05/12/2016 - Citació a termini a les persones interessades en els recursos d'alçada sobre l'adjudicació de 4 oficines de farmàcia.
*13/10/2016 - Citació a termini a les persones interessades en el contenciós sobre el concurs d'adjudicació de 4 oficines de farmàcia.
*30/09/2016 - Desestimació de la declaració de nul·litat d'un procediment sobre l'adjudicació de 4 oficines de farmàcia.
*09/02/2016 - Llista provisional de mèrits per a l'adjudicació de quatre oficines de farmàcia
*04/02/2016 - Llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos en l'adjudicació de quatre oficines de farmàcia.
*07/08/2015 - Requeriment d'esmena de deficiències en el concurs d'adjudicació d'oficines de farmàcia.
*25/03/2015 - S'aprova la llista provisional d'aspirants del concurs d'adjudicació d'oficines de farmàcia.