Categories: Ajudes, Gestió de la investigació

Convocatòria de 1.100 contractes predoctorals per 109 milions d'euros

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Ministres ha autoritzat l'Agència Estatal de Recerca —organisme adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació— la convocatòria de fins a 1.101 ajudes per a contractes predoctorals, per un import de 109 milions d'euros.

Les ajudes de l'Agència Estatal de Recerca estan associades al Programa Estatal de Promoció de Talent i la seva Ocupabilitat en I+D+I

Durada

Aquestes ajudes tenen una durada de quatre anys.

Destinataris

Investigadors predoctorals que realitzin les seves tesis doctorals en projectes de recerca de grups amb solvència científica i acadèmica pertanyents a organismes públics de recerca, entre d'altres centres d'investigació.

Finançament

Aquestes ajudes financen els salaris i les despeses de seguretat social de les contractacions, així com les despeses d'estades en altres centres d'I+D i la matrícula en els ensenyaments de doctorat.

Per segon any, s'ajusten a l'Estatut del Personal Investigador Predoctoral en Formació (EPIPF), que va incrementar el salari mínim d'aquests contractes i va millorar les condicions laborals d'aquests joves investigadors.

[Font: Ministeri de Ciència i Innovació. 22/09/2020]

[Foto: Philippe de la vie / Test / CC BYND 2.0]

Notícies relacionades