Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Autoritzada la pròrroga de l'Acord per a l'adquisició de vacunes de la grip

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A proposta de la Conselleria de Salut, el Consell de Govern ha autoritzat la pròrroga de l’Acord entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) per fixar les condicions d’adquisició de les vacunes de la grip estacional per a la campanya 2016-2017.

L’Acord estableix la vinculació voluntària de la Comunitat Autònoma a l’Acord marc que tramitarà el Ministeri per a la compra de vacunes de la grip estacional. Dins aquest Acord, la CAIB ha demanat 150.845 vacunes per a la campanya 2016-2017.

La compra centralitzada estableix la selecció dels subministradors, la fixació dels preus màxims i les bases que han de regir els contractes derivats del subministrament de vacunes, amb la finalitat d’obtenir uns preus més avantatjosos i amb un estalvi més gran que els que aconseguiria la CAIB si actuàs de manera independent.

La Conselleria de Salut va comprar per a la campanya 2015-2016 un total de 142.500 dosis de vacunes contra la grip estacional a les Illes Balears per valor de 408.980 euros.

[Font: Conselleria de Salut. 15/01/2016]