Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Presentació de la campanya de prevenció "Juga net amb la teva pell"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, juntament amb la presidenta de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Balears, Teresa Martorell, la presidenta de la Fundació Rudy Fernández, Marta Fernàndez, el vocal de Dermofarmàcia del COFIB, Tomás Muret, el director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, i el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, Benito Prósper, han presentat la Campanya de prevenció "Juga net amb la teva pell" dirigida als alumnes de més de deu anys dels centres educatius de Palma.

L'objectiu de la campanya és informar i conscienciar la població en general de la necessitat de protegir-se adequadament del sol, tot i que s'intenta arribar d'una manera més concreta a la població infantil.

En aquesta línea i per aquesta campanya s'ha afegit una nova iniciativa, com és la presentació de unes postals amb la imatge i signatura del jugador de bàsquet de la selecció espanyola, Rudy Fernández, que contenen en el revers consells de fotoprotecció. En total, des dels centres educatius, es repartiran 8.000 postals.

Està demostrat que els nins majors de 10 anys són més vulnerables al sol per una protecció inadequada. És important que els nins prenguin consciència de la necessitat de protegir-se adequadament davant el sol. Per això, les postals van dirigides als alumnes de 5è i 6è de primària de tots els centres educatius de Palma.

Les recomanacions per reduir el dany solar van des d'evitar una exposició solar prolongada, entre les 12 i les 16 hores, a l'ús de protecció solar i de roba adequada, fins a una protecció diària durant tots els dies de l'any.

[Font: Conselleria d'Educació i Universitat. 06/04/2016]

[Foto: Conselleria d'Educació i Universitat]