Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Constituïda la Comissió Hospital sense Fum a Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Universitari Son Espases ha constituït la Comissió Hospital sense Fum, que té com a objectiu treballar per declarar el complex hospitalari com un vertader espai lliure de fum, un espai d’avantguarda en la prevenció del tabaquisme i la conscienciació cap a hàbits més saludables, tant entre el personal, que és qui realment ha d’abanderar aquesta iniciativa, com entre els pacients i visitants, que han de veure en l'Hospital un espai de convivència saludable i sense fums.

La Comissió de treball constituïda haurà de vetlar perquè es prenguin les mesures oportunes per tal que Son Espases sigui una referència en la conscienciació dels hàbits saludables i en la prevenció del tabaquisme, una referència a les Illes Balears i per a la resta de l’estat en aquest aspecte, com ho és en molts d'altres.

La Comissió de treball està constituïda pels membres següents: María Dolores Acón, Miquel Àngel Veny, Javier Murillas, Ángela Tumbarello, Jaime Caro, Beatriz Collazo, Alberto Fernández, Federico Florentino, Belén González, Gabriel Jaume, Susi Manchado, Rocío Martínez, Jaume Moll, Fernando Muñoz, Antonio Ponce, Juan Antonio Robles, Maria C. Seguí i Juan Carlos González.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 14/04/2016]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]