Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Rutes saludables del CS Vila guanyador de la cursa Viure sense tabac al grup més nombrós

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat dia 21 de maig van concloure els actes organitzats per la Setmana sense fum de les II Jornades Viure sense tabac, organitzades conjuntament pel Consell d'Eivissa, Conselleria d'Educació i l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Antoni, Sant Josep, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Associació Eivissa i Formentera Contra el Càncer, amb la caminada popular "Viure sense tabac".

Durant tres dies, des del 16 al 19 de maig es van donar xerrades i diferents activitats que van comptar per segon any consecutiu amb l'apadrinament del televisiu Pedro García Aguado.

La cursa popular, que va tancar aquestes Jornades, va suposar de nou un èxit de participació i va comptar amb la participació de l'Equip de Rutes Saludables del Centre de Salut de Vila amb un grup format per 41 integrants entre els quals es trobaven metges, infermeres, i pacients del centre de la Avinguda 8 d'agost.

L'equip de Rutes Saludables va guanyar el premi al grup més nombrós. Aquest any també van ser premiats a la Gala de la Salut que organitza la Conselleria de Salut anualment.

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 21/05/2019]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]