Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Qualitat

El CS de Formentera forma a 120 professors dins el Programa Alerta Escolar

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Programa Alerta Escolar Balear continua acostant els primers auxilis als centres escolars de Formentera, que van ser visitats pel coordinador d’Infermeria del Centre de Salut de Formentera, Onofre Sáez Avilés, encarregat d’impartir xerrades i de formar de manera pràctica els professors en l’atenció immediata i eficient en casos d’ennuegament i d’aturada cardiorespiratòria.

Aquest programa pretén oferir eines als professors i als professionals de l’educació sobre com tractar algunes malalties cròniques que poden donar lloc a una urgència vital, és a dir, dicta pautes perquè els professors puguin actuar de manera eficaç en una emergència fins que el 061 arribi al centre. En definitiva, pretén convertir les escoles en «un lloc segur».

Al llarg d’aquest curs han format 120 docents en l’atenció als centres educatius d’infants i joves amb problemes de salut crònics. Així mateix, els professionals han rebut formació sobre el protocol d’actuació per als casos d’ennuegament i sobre les maniobres d’RCP bàsica (reanimació cardiopulmonar).

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 07/11/2019]

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Què en diu la premsa
*08/11/2019 noticiasmallorca.es - El Centro de Salud de Formentera forma a 120 profesores dentro del programa Alerta Escolar Balear.
*08/10/2019 noudiari.es - El CS de Formentera forma a 120 profesores para la alerta escolar balear.