Categoria: Sociosanitari

El Servei d’ajuda a domicili a persones amb dependència rep 1,3 milions d’euros

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha autoritzat la signatura d'un conveni entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament de Palma per gestionar el Servei d'ajuda a domicili per a persones amb grau reconegut de dependència a aquest municipi.

La Conselleria destinarà 1.292.000 euros a finançar aquest servei inclòs a la Cartera de prestacions bàsiques de dependència i que va dirigit a persones amb grau I, II i III reconegut per l'Administració que siguin residents al municipi de Palma. El conveni que s'ha de signar amb l'Ajuntament de Palma contempla el finançament de fins a 68.000 hores anuals d'ajuda a domicili distribuïdes per l'administració local entre els beneficiaris del SAD.

El SAD contempla un conjunt d'actuacions duites a terme en el domicili de les persones beneficiàries, amb la finalitat d'atendre les necessitats bàsiques de la vida diària i incrementar-ne l'autonomia, amb la possibilitat de romandre en el domicili. També es preveu que, amb aquestes atencions, indirectament, es doni un suport o respir als cuidadors habituals de les persones en situació de dependència, que normalment són familiars.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 10/06/2016 ]

[Foto: IMSERSO]