Categoria: Sociosanitari

Serveis Socials i Cooperació destina 15.000 euros a la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació subvencionará el projecte "Despeses de contractació d'una treballadora social per a inspeccions i control de qualitat d'entitats benèfiques", de la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca.

Aquesta Fundació és una organització no governamental i sense ànim de lucre i una de les dues entitats socials reconegudes pel Govern central per al desenvolupament a les Illes Balears del programa de la Unió Europea "Aliments per a la solidaritat". A més, la Fundació s'integra en la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL), que a la seva vegada és membre de la Federació Europea de Bancs d'Aliments (FEBA), i agrupa a 224 bancs europeus repartits entre 18 països.

El Banc d'Aliments necessita personal addicional per a la correcta execució i desenvolupament del programa, per aixó la Conselleria de Serveis Socials subvenciona amb una quantitat de 15.000 euros el projecte citat.

La finalitat d'aquesta subvenció es oferir una resposta als problemes de fam i en general, a la manca de recursos mínims necessaris per gaudir d'una vida conforme a la dignitat de la persona humana.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 02/09/2016]

[Foto: Infosalut]