Categoria: Sociosanitari

Reunió informativa de l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) informa a través d'una carta de la presidenta de l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica (ABIGG), Isabel Román Medina, que el dia 19 de gener de 2017, a les 17 hores, es durà a terme una reunió informativa de l'Associació, a la seu del COIBA.

En aquesta trobada es farà una presentació d'ABIGG i de la Junta Directiva; s'informarà sobre els estatuts de l'Associació; s'emetrà el vídeo "M'agrada la geriatria, i a tu?", que recull les opinions d'usuaris, tant pacients com famílies, alumnes d'infermeria i infermers que treballen en l'àmbit de la geriatria, en relació al treball que desenvolupen aquests professionals sanitaris, i posteriorment, es durà a terme un debat. Finalment, hi haurà un torn obert de paraula.

Fa uns mesos un grup d'infermeres vinculades a la geriatria van crear l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica (ABIGG) amb l'objectiu de promoure i defensar els interessos professionals dels infermers especialistes en geriatria o que treballen en aquest àmbit. 

Durant aquest temps, s'han desenvolupat tota una sèrie d'accions, com ara la creació de la Junta Directiva de l'Associació que abasta i representa els nivells assistencials i socials amb què compta el sistema sanitari públic i privat. S'ha impulsat l'ABIGG a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. S'han organitzat, juntament amb el COIBA i l'Hospital General, diversos actes amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans, celebrat el passat 1 d'octubre, i també el I Concurs fotogràfic de l'Associació, perquè aquest és un altre dels seus objectius: que les persones grans tinguin més presència a la societat.

Actualment, el COIBA està elaborant un registre d'infermeres especialistes. Per aquest motiu, es vol fer una crida a la participació dels professionals especialistes en geriatria en aquesta reunió, per tal de poder incloure'ls en aquest registre i  mantenir-los informats de les qüestions que puguin ser del seu interès.  

Per a més informació, podeu contactar amb l'ABIGG a través de la següent adreça electrònica <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.>.

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears. 19/01/2017]

[Foto: COIBA]

Notícies relacionades a Infosalut
*16/01/2017 - Lliurament de premis del I Concurs fotogràfic organitzat per l'ABIGG.
*17/10/2016 - I Concurs fotogràfic organitzat per l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica.
*30/09/2016 - Conjunt d'actes per commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans.
*12/07/2016 - Neix l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica.