Categoria: Sociosanitari

Acord per construir una nova residència de dependència a Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Serveis Socials, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma han firmat un acord per construir una nova residència a Palma.

Així doncs, comencen els primers tràmits per construir una nova residència per a persones grans en situació de dependència a Palma, segons el que han anunciat la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Social (IMAS), Margalida Puigserver, i el tinent de batle i regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, que han informat en roda de premsa d'aquest Acord entre les tres institucions.

Aquesta residència que tindrà un cost aproximat de 8,5 milions d'euros, s'ubicarà a la Ciutat Jardí (Palma) i oferirà 120 places per a persones grans dependents. Està previst que el concurs arquitectònic es posi en marxa en el 2017, i durant els anys 2018 i 2019 es farà el procés de licitació de les obres i s'iniciarà la construcció. Es preveu que las obras finalitzin a finals del 2019.

Antoni Noguera ha destacat l'adequada ubicació de la residència, a un lloc tranquil i agradable de la ciutat.

La presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, ha apuntat que l'objectiu "és aportar millores a les persones en situació de dependència a l'hora d'accedir a les residències", en aquest cas, a Palma.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 03/04/2017]

[Foto: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació]