Categoria: Sociosanitari

Convocatòria d'ajuts per sufragar l'assistència a gent gran en règim d'acolliment en un domicili particular

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 38, de 30 de març de 2017, s'ha publicat la Resolució de la consellera de Serveis Socials i Cooperació, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajuts econòmics individuals destinats a sufragar les despeses derivades de l'assistència a gent gran en règim d'acolliment en un domicili particular per a l'any 2017.

D'aquesta manera es facilita la integració i s'evita l'internament en institucions quan no sigui l'opció adequada o volguda.

L'import màxim que es destina a aquesta convocatòria és de 15.000,00 euros. 

Les sol·licituds s'han de presentar en el Registre de la Direcció General de Dependència (Av. de Gabriel Alomar i Villalonga, 33, Palma) de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, o en qualsevol dels llocs que estableix el règim jurídic.

El termini per a la presentació de les sol·licituds relatives als expedients resolts favorablement en anys anteriors és d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria en el BOIB.

El termini per a la resta de les sol·licituds es comptarà a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria en el BOIB i fins al 31 d'octubre de 2017.

[Font: BOIB. Núm. 38. 30/03/2017]

[Foto: Infosalut]