Categoria: Sociosanitari

Pla d'actuació per a l'ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2020

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha aprovat el Pla d'actuació per a l'ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials, que s'ha d'incloure en el Pla Estratègic de Serveis Socials de les Illes Balears, el qual contempla actuacions en infraestructures socials compreses entre els anys 2017 i 2020.

En el Pla es desenvolupen les línies d'actuació de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació per als propers quatre anys, es dona resposta a les necessitats actuals en matèria d'assistència i atenció social i s'afronten les necessitats futures.

Aquest Pla compta amb un import total de 35.806.112 euros, destinats a actuacions en 22 infraestructures de les Illes Balears: 

- Construcció de cinc noves residències (Ciutat Jardí - Son Martorell, Marratxí, Son Dureta, Maó i Formentera) i quatre centres de dia (Porreres, Son Ferriol, Santa Maria i Felanitx).

- Obres de reformes a residències diverses.

- Reforma i ampliació del centre socioeducatiu Es Pinaret.

- Construcció d'un centre terapèutic per a joves amb diagnostic de salut mental a Mallorca.

Amb aquesta inversió, es crearan 566 places noves de residència, 133 places de centre de dia per a persones en situació de dependència i 69 places destinades a menors.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 09/06/2017]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*06/06/2018 - Recta final de les obres del centre de dia per a persones grans amb dependència de Santa Maria.