Categoria: Sociosanitari

El centre de dia d'Andratx incorpora cinc places a la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l’Ajuntament d’Andratx han acordat incloure cinc places del centre de dia municipal a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència de les Illes Balears, gràcies al conveni de col·laboració signat entre les dues entitats que permet que, per primera vegada, aquest centre d’estades diürnes disposi de places establertes per conveni amb el Govern.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha posat a disposició del Govern 5 de les 15 places que té el centre de dia municipal. Aquestes places, que s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència, seran finançades per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, per un import de 54.900 euros, i es destinaran a persones grans que tenguin reconeguda la situació de dependència.

Així 5 noves places se sumen a les 110 places de centre de dia que la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha creat en els darrers dos anys per reactivar la Llei de dependència a les Illes Balears. Es tracta d’un increment del 16 % respecte de l’any 2015.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 25/09/2017]

[Foto: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació]