Categoria: Sociosanitari

Un pas més cap al nou centre de dia de Muro

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i el batle de Muro, Martí Fornés, han signat un conveni de col·laboració per cedir al Consorci de Recursos Sociosanitaris l’ús de l’edifici de la residència municipal Reina Sofia, on es construirà el nou centre de dia de Muro, que oferirà 15 places per a persones grans en situació de dependència i persones grans del municipi.

Aquest nou equipament d’estades diürnes, el primer al municipi, s’ubicarà a les actuals instal·lacions de la residència, a un espai de 145 metres quadrats de la planta baixa, on es faran les obres de reforma i adaptació. La posada en marxa del centre de dia permetrà als usuaris de Muro no haver-se de desplaçar a cap altre municipi, com passa actualment.

El cost total del projecte de reforma és de 150.000 euros, que finançaran a mitges la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació (75.000 euros) i l’Ajuntament de Muro (75.000 euros). A més de les obres, la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació també finançarà totes les places de centre de dia que l'Ajuntament ofereixi, perquè s’integrin a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

La construcció d’un nou centre de dia a Muro és un projecte inclòs en el Pla d’Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2021, de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, que preveu la creació de noves places de dependència, tant de centre de dia com de residència.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 25/06/2018]

[Foto: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació]

Notícies relacionades a Infosalut
*14/06/2017 - Pla d'actuació per a l'Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2020.