Categoria: Sociosanitari

Nova passa cap a l'ampliació de 22 places de dependència a la residència de Campos

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha autoritzat el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears a signar el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Campos per a la reforma i l’adaptació de la residència municipal Sor Maria Rafela. Aquesta és la darrera passa abans de la licitació de les obres i que permetrà triplicar el nombre de places de dependència disponibles a la residència municipal, ja que es passarà de les 11 actuals a 33.

El conveni materialitza el protocol d’actuació ja signat per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l’Ajuntament, que preveu una inversió conjunta d’1.519.000 €. La Conselleria, per mitjà del Consorci de Recursos Sociosanitaris, hi aportarà 1.013.000 €, mentre que l’Ajuntament de Campos hi aportarà la quantitat restant.

Les obres consistiran en la reconversió i l’adaptació de 22 places en places per a dependència. Aquestes noves places seran finançades per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

La reforma i l’ampliació a la residència municipal Sor Maria Rafela de Campos és una de les accions incloses en el Pla d’Ampliació de la Xarxa de Serveis Socials 2018-2021, que incrementarà el nombre de places públiques destinades a persones en situació de dependència.

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha creat en els darrers tres anys un total de 439 places de residència per a gent gran en situació de dependència a les Illes Balears, un increment del 21 % respecte del mes de juliol de 2015, atès que s’ha passat de 2.057 places disponibles a les 2.496 actuals.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 03/08/2018]

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Notícies relacionades a Infosalut
*16/07/2018 - S'han creat 439 noves places residencials de dependència en tres anys, un 21 % més que l’any 2015.
*23/08/2017 - Protocol per ampliar 23 places per a persones en situació de dependència a la residència de Campos.