Categories: Sociosanitari, Recursos humans, Qualitat

Borsa de vacants de metge per valorar la discapacitat a Menorca i Eivissa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A petició de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització ha convocat una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants de metge per valorar la discapacitat tant a l’illa de Menorca com a la d’Eivissa.

Amb aquesta convocatòria, la Conselleria d’Afers Socials i Esports vol afrontar el dèficit de professionals que pateix el sector de valoració de la discapacitat a totes les Illes Balears, ampliar la cartera de metges i oferir una millor atenció a les persones amb discapacitat.

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar la documentació en el termini de 10 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació d'aquesta convocatòria, en el BOIB de dia 28 de setembre.

[Fonts: Conselleria d’Afers Socials i Esports. 03/1072019BOIB. Núm. 132. 28/09/2019

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Què en diu la premsa
*05/10/2019 periodicodeibiza.es - El Govern balear convoca una bolsa extraordinaria de médicos para valorar la discapacidad.
*03/10/2019 menorcaaldia.com - El Govern busca médicos que valoren la discapacidad en Menorca y Eivissa.

*03/10/2019 noticiasmallorca.es - Se abre una bolsa extraordinaria para cubrir vacantes de médico para valorar la discapacidad en Menorca e Ibiza.