Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Contractació d'emergència: adquisició de material clínic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern s’ha donat per assabentat de les contractacions d’emergència de subministrament i serveis a càrrec del Servei de Salut per valor de 133.429,02 €. Entre els diferents serveis destaca l’adquisició de material clínic per a les noves unitats de valoració pediàtrica ràpida de la COVID-19 (Kid Covid).

Aquestes contractacions d’emergència han estat relacionades amb el tractament de la pandèmia a causa de la necessitat concreta de disposar de determinats equips i serveis per mantenir una activitat sanitària assistencial correcta en la lluita contra la COVID-19.

Concretament, les contractacions d'emergència són les següents:

  1. Extractor automatitzat per al Servei de Microbiologia de l’Hospital Universitari Son Espases: 54.560 euros.
  2. Monitors de constants vitals amb dotació de fungible pediàtric necessari per a les línies de KID COVID del Palau de Congressos i Son Dureta: 20.824 euros
  3. Termòmetres infraroigs: 21.162,67 euros
  4. Mampares separadores: 36.882,65 euros

El passat mes de març el Consell de Govern va aprovar l'acord de mesures que s’han d’adoptar en matèria de contractació pública a conseqüència de la declaració d'estat d'alarma per gestionar la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. Això va suposar que a tots els contractes subscrits per l'Administració de la Comunitat Autònoma i el sector públic instrumental els fos aplicable la tramitació d'emergència.

[Font: Conselleria de Salut i Consum.2610/2020]

[Foto: Vperemen / A child in a medical mask during a coronavirus pandemic / Public Domain Mark 1.0]

Notícies relacionades

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19