Categoria: Institucions sanitàries

El Servei de Salut traslladarà la unitat de pediatria del Centre de Salut Pere Garau a un local proper

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut ha començat les obres d’adequació d’un local proper al Centre de Salut Pere Garau (Palma), llogat pel Servei de Salut, per traslladar-hi la seva unitat de pediatria. Anteriorment, en aquest local hi estava situada la unitat de salut mental, de manera que ja té una distribució adequada per a les consultes.

La unitat de pediatria estarà situada a la cantonada dels carrers del Capità Vila i de Lluís Martí, tindrà una superfície construïda de 182 m² i albergarà sis consultes, una més que les disponibles fins ara.

L’ampliació de les instal·lacions suposarà un gran alleujament per a aquest dispositiu sanitari que, actualment, té una població adscrita de 26.310 persones de les quals 3.607 són pacients pediàtrics que es podran beneficiar de les noves instal·lacions. Cal recordar que el Centre de Salut Pere Garau està situat en una zona molt densament poblada i, per aquest motiu, el Servei de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca treballen conjuntament amb l’Ajuntament de Palma per trobar una nova ubicació per a aquest centre.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 18/08/2021]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]