Categoria: Institucions sanitàries

Son Espases estrena nova web per acostar l’Hospital als usuaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La nova web presenta informació de totes les especialitats i dels seus professionals, i també l’apartat «Transparència», amb dades assistencials actualitzades diàriament. L’objectiu és oferir informació de qualitat, actualitzada, transparent i útil, i transmetre la professionalitat que el caracteritza com a hospital de referència.

L'Hospital Universitari Son Espases estrena un nou web corporatiu, per tal d’acostar el centre sanitari als usuaris i oferir una informació de qualitat, actualitzada, transparent i útil. A banda de facilitar els tràmits als usuaris, aquests també podran accedir a tota la informació sobre els serveis assistencials i els professionals que els formen. A més, s’hi ha incorporat l’apartat «Transparència», que conté tota classe de dades assistencials i els indicadors principals. Periòdicament s’anirà actualitzant tota la informació del web i afegint-hi seccions.

Informació de servei públic

S’ha organitzat el nou web de manera que el visitant hi pugui trobar fàcilment, a primer cop d’ull i amb l’ajuda d’icones, la informació que necessiti, com ara si ha d’ingressar a l’Hospital, si l’han d’operar, si vol acudir a Urgències o si vol visitar un pacient. Aquests apartats s’actualitzaran constantment amb nous continguts per facilitar l’accés dels usuaris a Son Espases.

També s’ofereix informació actualitzada sobre la COVID-19 segons les dades que diàriament proporcionen el Govern de les Illes Balears i el Servei de Salut de les Illes Balears. A més, s’hi han afegit les recomanacions de Son Espases als usuaris que hagin d’acudir a l’Hospital.

Accés a tots els professionals

Una altra de les novetats és la possibilitat d’accedir a informació completa i actualitzada de totes les especialitats de l’Hospital (cartera de serveis, activitat docent i científica, reconeixements, informació per a l’usuari, etc.). A més, de cada especialitat se n’identifiquen els professionals corresponents amb el nom, les dades de contacte i una foto a fi de posar-los cara i acostar-los als usuaris. També hi ha un espai per a les àrees infermeres, igualment amb la llista de professionals. De mica en mica s’hi aniran incorporant les dades dels gairebé sis mil treballadors de totes les categories professionals que fan feina a l’Hospital, amb l’objectiu de donar visibilitat al major actiu que té Son Espases —és a dir, els seus professionals— i facilitar als usuaris perquè hi puguin contactar.

Una aposta per la transparència

El nou web de Son Espases representa una passa més en l’aposta de l’Hospital per la transparència de les dades, atès que incorpora els principals indicadors d’activitat i dades actualitzades diàriament sobre l’activitat assistencial (urgències, hospitalització, activitat quirúrgica, parts, consultes externes i llistes d’espera, entre d’altres), i aviat també oferirà dades econòmiques (pressupost, despesa, facturació internacional, etc.).

Docència, recerca, simulació i innovació

La docència, la recerca, la simulació i la impressió en 3D i la innovació també tenen un espai en el nou web, perquè s’hi mostra tota l’activitat docent programada de l’Hospital (congressos, jornades, cursos, tallers, etc.) i un espai específic per als residents. A l’apartat «Recerca» es poden consultar totes les memòries científiques de l’Hospital, classificades per serveis assistencials.

A banda de la docència i la recerca, el web conté un espai amb informació sobre el centre Simulació Son Espases (SIMSE) i la Unitat d’Impressió 3D, que es van inaugurar fa tot just un any. Val a dir que l’Hospital encara el futur fent una aposta ferma i decidida per la innovació per tal de donar resposta a les necessitats dels usuaris.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 02/09/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*2/09/2021 noticiasmallorca.es - Son Espases estrena nuevo web para acercar el Hospital a los usuarios.