Categoria: Institucions sanitàries

El Centre de Salut de Sant Josep decora l'Àrea de Pediatria amb un fons marí per reduir l'estrès dels petits

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El projecte d'humanització de la zona pediàtrica ha estat finançat amb 3.700 € per l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. Tortugues, peixos i balenes reben els més petits amb l'objectiu de reduir l'estrès d'acudir a una consulta.

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va presentar el projecte de decoració de l'àrea pediàtrica del Centre de Salut Sant Josep de sa Talaia. Es tracta d'una iniciativa d'humanització de l'atenció sanitària impulsada per la coordinació d'Infermeria del centre josepí. El projecte ha costat 3.700 € i ha comptat amb la col·laboració i finançament de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

El projecte, denominat "Fons marí per als nostres petits guerrers", té l'objectiu de crear un ambient agradable per als infants que venen al Centre de Salut i alleujar l'estrès que sofreixen alguns d'ells quan han de venir.

Les balenes, les tortugues, els peixos i la flora marina són ara els elements que donen la benvinguda als més petits, on abans hi havia parets monòtones. El fons del mar entreté els infants i facilita la tasca dels professionals.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 27/09/2021]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]