Categoria: Institucions sanitàries

Contractació de material i equips per a l'hemodiàlisi de Can Misses i de Formentera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es tracta de material fungible i cessió d’equips per a l’Hospital Can Misses i l’Hospital de FormenteraTambé es contractaran sessions tècniques de depuració extrarenal a l’UCI de l’Hospital Can Misses.

El Consell de Govern ha atorgat l’autorització al Servei de Salut de les Illes Balears per contractar el subministrament de material fungible i cessió d’equips per a sessions d’hemodiàlisi a l’Hospital Can Misses i a l’Hospital de Formentera i sessions tècniques contínues de depuració extrarenal a l’UCI de l’Hospital Can Misses, per un valor estimat de 2.323.872 euros. El contracte té una durada inicial de 36 mesos, amb la previsió d’una possible pròrroga de 24 mesos.

Els serveis d’hemodiàlisi de l’Hospital Can Misses i de l’Hospital de Formentera necessiten contractar la compra de material fungible i la cessió de nous monitors de diàlisi per continuar prestant el servei de diàlisi als pacients de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Can Misses aplica tècniques contínues de depuració extrarenal als pacients que hi estan ingressats i necessiten diàlisi. Aquesta tècnica requereix igualment material fungible específic i monitors apropiats.

Cal recordar que l’Hospital de Formentera executa actualment les obres per implantar-hi el servei d’hemodiàlisi. Les obres, que van començar a final de gener, tenen un pressupost de 350.000 euros. El nou servei d’hemodiàlisi s’ubicarà a l’espai de consultes externes, on hi ha la consulta de salut bucodental. Tindrà quatre places de diàlisi per atendre pacients amb patologies nefrològiques. També inclou la instal·lació d’un sistema de tractament d’aigua per osmosi inversa destinat a obtenir aigua ultrapura, que és necessària per a aquests tractaments.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 28/03/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]