Categoria: Institucions sanitàries

El COMIB convoca avui una assemblea de metges i metgesses d'Atenció Primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Serà avui, a les 19 hores, en la sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears.

El Fòrum d'Atenció Primària de Balears, format pel Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), IBAMFIC, SEMERGEN Illes Balears, SEMG Illes Balears, ApaPib i SIMEBAL, convoca a tots els metges i metgesses de l'Atenció Primària de Balears a participar en l'assemblea, que tendrà lloc avui a les 19 hores, a la seu del COMIB.

Els representants del Fòrum d'Atenció Primària de Balears explicaran als assistents el resultat de la trobada mantinguda amb la Conselleria de Salut, en la que es va analitzar el document de propostes urgents entregat pels representants dels professionals d'AP.

Amb la convocatòria d'aquesta assemblea, el Fòrum d'Atenció Primària de Balears desitja conèixer el punt de vista dels professionals, per tal d'establir línies d'actuació dirigides a aconseguir la millora de la insostenible situació actual de les plantilles de metges, que estan fent feina en condicions inadequades amb un intens desgast i un alt grau de desànim i esgotament.

Consulta aquí el document de propostes urgents.

L'assemblea podrà seguir-se per videoconferència a les seus d'Eivissa i Menorca i a través del canal de YouTube del COMIB.

[Font: COMIB. 25/11/2022]

[Foto: COMIB]