Categoria: Institucions sanitàries

Salut reforma la Unitat Bàsica de Salut de Sant Llorenç per adaptar els espais al nombre de professionals que hi fan feina

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es tracta d’una reforma interior completa d’aquest centre, que quedava insuficient i obsolet. És un projecte en col·laboració amb l’Ajuntament, que suposa una inversió de 276.480 €.

Salut ha finalitzat les obres de remodelació de l’actual Unitat Bàsica de Salut Sant Llorenç. Es tracta d’una reforma interior completa d’aquest centre, que quedava insuficient i obsolet. L’objectiu del projecte de reforma era, d’una banda, separar els accessos de la Unitat Bàsica i l’Escola de Música del municipi (situades en la planta baixa i superior del mateix edifici, respectivament) i, de l'altra, remodelar i reorganitzar la unitat bàsica de salut. Aquesta reforma, fruit de la col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, ha tingut un pressupost de 276.480 €, destinats al projecte i a l’obra.

La primera part de la reforma ha estat la construcció d’un forjat, una escala exterior i un ascensor. D’aquesta manera, l’Escola de Música ja disposa d’un accés independent i separat de la Unitat Bàsica. La segona part de l’obra ha consistit a reorganitzar i remodelar la Unitat Bàsica per adaptar i distribuir els espais al nombre de professionals que hi fan feina. També s’ha aprofitat per dotar la Unitat amb material nou (mobiliari, material d’electromedicina, etc.). La UBS Sant Llorenç té 3.599 usuaris adscrits i forma part de la Zona Bàsica de Salut de Son Servera.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 24/03/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]