Categoria: Institucions sanitàries

El nou Centre de Salut i SUAP de Na Camel·la, a Manacor, tendrà quaranta-cinc consultes i més de 4.500 metres quadrats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El futur Centre de Salut i el Servei d’Urgències d’Atenció Primària (SUAP) de Na Camel·la, a Manacor, tindrà quaranta-cinc noves consultes, de les quals vint-i-quatre són consultes de medicina i infermeria general, deu de pediatria i infermeria de pediatria, quatre consultes d’urgències, una de comare, dues de fisioteràpia, dues consultes d’odontologia, una d’higienista dental i una consulta polivalent

A més d’aquestes quaranta-cinc consultes, també disposarà d’una zona de cures i tècniques especials (amb una sala de cures i una sala de cirurgia menor), una zona d’extracció, una unitat de psicoprofilaxi obstètrica, una sala de cinesiteràpia, una unitat de salut bucodental i un aparcament per a dues ambulàncies. La zona SUAP tindrà, a més de les quatre consultes, dues sales de tractament i dues d’observació. 

El projecte, amb el lema «Con Cal y Marés», de l’estudi González Arquitectos, SLP, ha estat el guanyador del primer premi del concurs de projectes amb intervenció de jurat per a la construcció del nou Centre de Salut de Na Camel·la. Aquest primer premi té una dotació de 12.000 €. El segon i el tercer premi han estat per als projectes «Es Jardí de na Camel·la», de l’estudi Pulso Arquitectos (dotat amb 8.000 €), i «Sud-Nord», de l’estudi Castell Pons Arquitectos (dotat amb 4.000 €). En total, han estat catorze els projectes presentats.

Aquesta instal·lació, de 4.501 metres quadrats, tindrà adscrites més de 17.000 targetes sanitàries i millorarà notablement l’atenció als usuaris del municipi de Manacor.

[Font: Presidència del Govern de les Illes Balears. 20/03/2023]

[Foto: Presidència del Govern de les Illes Balears]

Què en diu la premsa
*20/03/2023 europapress.es - El nuevo Centro de Salud y SUAP de Na Camel·la, en Manacor, tendrá 45 consultas y más de 4.500 metros cuadrados.