Categoria: Institucions sanitàries

El Ministeri de Ciència obre una convocatòria per a designar als membres del Consell Assessor de Ciència, Tecnologia i Innovació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquesta convocatòria és un desenvolupament més de la nova Llei de la Ciència, ja que abans els membres eren designats pel Consell de Política Científica, Tecnològica i d'Innovació, normalment proposats pel Govern estatal. La nova Llei de la Ciència també estableix, per primer cop, que el Consell Assessor de Ciència, Tecnologia i Innovació inclogui representants de la societat civil.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és recollir propostes per a cobrir fins a deu llocs vacants del CACTI, en la categoria de representants de reconegut prestigi de la comunitat científica, tecnològica o innovadora i representants de la societat civil. Les expressions d'interès podran enviar-se fins al dia 13 d'abril.

La nova Llei de la Ciència també estableix, per primera vegada, la participació de representants de la societat civil en el CACTI. Com a mínim dos terços del Consell continuaran sent membres de la comunitat científica, tecnològica i d'innovació.

Consell Assessor de Ciència, Tecnologia i Innovació (CACTI)

El CACTI és l'òrgan de participació de la comunitat científica i tecnològica i dels agents econòmics i socials en els assumptes relacionats amb la ciència, la tecnologia i la innovació.

Aquest Consell reuneix a membres de la comunitat científica i tecnològica de reconegut prestigi internacional, així com a persones en representació de les associacions empresarials, els sindicats més representatius i altres representants de la societat civil.

Consulta aquí tota la informació sobre la convocatòria.

[Font: Ministeri de Ciència i Innovació. 21/03/2023]

[Foto: Instituto de Salud Carlos III]