Categoria: Institucions sanitàries

L'IdISBa renova el reconeixement europeu “HR Excellence in research”

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En 2017, l'IdISBa ja va ser guardonat amb aquest premi, i es va convertir així en la primera institució de recerca de les Illes Balears a aconseguir-lo.

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha obtingut la renovació del segell «Excel·lència en Recerca», que concedeix Euraxess com a reconeixement al compromís de l'IdISBa amb l'Estratègia de Recursos Humans en Recerca (HRS4R).

L’auditoria que varen dur a terme experts externs, el 17 d'abril de 2023, ha palesat que l'IdISBa ha duit a la pràctica accions pioneres per potenciar la captació i retenció de talent investigador. En aquest context, cal esmentar l'aprovació del Decret de carrera investigadora, únic a Espanya, i la utilització de fons de l'impost de turisme sostenible (ITS) per finançar convocatòries de contractació d’investigadors.

La renovació del segell «Excel·lència en Recerca» reforça el compromís amb la qualitat i la millora contínua en la recerca, i demostra la importància que s'atorga a la gestió dels recursos humans en aquest àmbit.

Aquest reconeixement és el resultat del treball constant i conjunt de l'equip de l'IdISBa, amb el seu esforç diari per avançar en la recerca i millorar la salut de les persones.

L'IdISBa vol destacar que aquest reconeixement no hauria estat possible sense la determinació i la implicació de tots els membres de la institució.

En definitiva, la renovació del segell de qualitat «Excel·lència en recerca» consolida la posició de l'IdISBa com un dels principals centres de recerca a les Illes Balears, compromès amb l’excel·lència i la qualitat en la recerca.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 17/05/2023]

[Foto: Infosalut / IdISBa / CC BY-NC-SA 4.0]