Categoria: Recursos humans

S’aprova el Pla d’ordenació dels recursos humans de la Gerència del Complex Hospitalari de Mallorca (GCHM)

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el  BOIB de 12 de febrer es publica l’Acord del Consell de Govern de 8 de febrer de 2013 pel qual s’aprova el “Pla d’ordenació dels recursos humans que integra el personal de la Gerència del Complex Hospitalari de Mallorca en els Serveis Centrals i en les gerències territorials del Servei de Salut”.

Mitjançant normativa anterior s’autorizà la dissolució de l’entitat pública empresarial Gestió Sanitària de Mallorca (GESMA) i la seva integració en el Servei de Salut de les Illes Balears.

També s’havia prevista la creació de la GCHM dins l’estructura orgànica del Servei de Salut, que havia d’assumir la gestió dels recursos personals i materials de GESMA. No obstant això, el Pla de viabilitat de GESMA preveia la supressió de la GCHM i la sectorització dels seus recursos personals i materials en els Serveis Centrals i en les gerències territorials del Servei del Salut.
 
Finalment en el mes de desembre de 2012, s’adoptà l’acord sobre l’extinció de GESMA i la integració de tots els seus mitjans personals i materials, en el Servei de Salut.
 
El Pla  ha estat negociat amb les organitzacions sindicals representades en la Mesa Sectorial de Sanitat en la sessió del 24 de gener de 2013.