Categories: Recursos humans, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia, COVID-19

Ajornades les proves d'oposicions a aquesta Comunitat en els propers 30 dies

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització anuncia, que degut al coronavirus, queden ajornades totes les proves d’oposicions als cossos de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que estan convocades per als propers 30 dies i durant el temps que sigui precís.

Tot això, en línia amb les indicacions del Ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques

Actualment, les Illes Balears es troben en una fase de contenció simple, no reforçada. Tot i així, per responsabilitat, s’ha decidit extremar les mesures pel fet de ser una comunitat insular, sempre seguint criteris tècnics i en consens amb el Govern de l’Estat.

Proves ajornades

  • 1er examen al Cos auxiliar (previst per al 21/3/20), al qual estaven convocades 3.299 persones a Mallorca, 227 persones a Eivissa i 179 a Formentera.
  • 1er examen al Cos de gestió (previst per al 4/4/20), al qual estaven convocades 817 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 9 a Eivissa.

La Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització lamenta les molèsties que aquest ajornament pugui suposar a les persones aspirants. En cada cas, l'Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) informarà sobre la nova data de convocatòria de les proves al més aviat possible.

[Font: Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització. 11/03/2020]

[Foto: IB-Salut]

Notícies relacionades