Categoria: Sociosanitari

La Direcció General de Serveis Socials ha iniciat el trasllat de les seves dependències

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Direcció General de Serveis Socials va iniciar el 9 de març, el trasllat de les seves dependències a les noves instal·lacions, situades a l'avinguda de Gabriel Alomar i Villalonga, 33. El trasllat, que implicarà un total de 119 treballadors, es fa per motius de reorganització i optimització de recursos. Les noves instal·lacions suposaran un estalvi superior als 300.000 € per al Govern, ja que es tracta d'un edifici propi, mentre que les anteriors dependències requerien de pagar un lloguer.

D'altra banda, els treballadors disposaran en aquestes instal·lacions de millors mitjans per desenvolupar la seva feina, fet que serà un benefici del servei per als usuaris. El trasllat a les dependències de l'avinguda de Gabriel Alomar i Villalonga, 33, es farà de manera progressiva durant les pròximes setmanes.

No obstant això, el servei d'atenció ciutadana continuarà en funcionament al seu emplaçament actual (av. d'Alemanya, 6), fins al pròxim dia 1 de maig de 2015.

D'aquesta manera, el Govern pretén ocasionar els menors inconvenients possibles als ciutadans, els quals podran continuar informant-se en aquesta adreça sobre els seus expedients de dependència, programes i prestacions socials, a més de registrar qualsevol document que hagin de menester.

[Font: Conselleria de Família i Serveis Social. 09/03/2015]