Categoria: Sociosanitari

L'Hospital Joan March amplia l'horari d'atenció mèdica a l'hospital de dia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'hospital de dia del Joan March ampliarà l'horari d'atenció mèdica per donar continuïtat assistencial en horari d'horabaixa (de 15.00 a 21.30 h) als pacients del Programa Pluripatològics de l'hospital i als que formen part del Programa Respiratori i del Programa de Pal·liatius a fi d'evitar, en la mesura que sigui possible, els desplaçaments a l'Hospital Son Llàtzer.

El conseller de Salut, Martí Sansaloni, acompanyat del director general del Servei de Salut, Miquel Tomàs, ha visitat les instal·lacions de l'Hospital Joan March. Durant la visita han estat acompanyats pel coordinador mèdic de l'hospital, Joaquín Pita de Veiga; el gerent de l'Hospital Son Llàtzer, Xavier Feliu; el director mèdic, Álvaro Brotons; el subdirector mèdic, José María Gámez; el subdirector quirúrgic, Juan José Pujol, i la directora d'Infermeria de l'Hospital Son Llàtzer, Ana Pérez.

Amb la posada en marxa d'aquesta consulta d'atenció mèdica continuada, que serà atesa per un metge i un infermer i estarà ubicada a l'hospital de dia, el Joan March reforça el nou model d'atenció sociosanitària que va establir la sectorització, és a dir, amb la creació del sector sanitari Migjorn–Llevant, i la gestió per part de l'Hospital Son Llàtzer dels llits d'aquest hospital sociosanitari. Aquest nou model, que va ser implantat el mes d'abril de 2013, ha suposat la millora del servei i l'atenció i la qualitat de vida dels pacients crònics avançats, ja que s'eliminen les passes intermèdies i es facilita l'accés als llits sociosanitaris.

[Font: Conselleria de Salut. 23/03/2015]