Categoria: Sociosanitari

Aprovació d'una subvenció per al projecte "Aliments per a la solidaritat"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha aprovat, a proposta de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, concedir una subvenció de 15.000 euros a l'entitat Creu Roja Espanyola Illes Balears, i una altra, del mateix import, al Banc d'Aliments per al manteniment del projecte "Aliments per a la solidaritat".

Aquest programa va adreçat a persones i famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i social, com ara persones en situació de desemparament, dones víctimes de violència masclista, famílies amb menors o persones majors al seu càrrec, famílies monoparentals, etc., que, a conseqüència de la falta d'ingressos, no poden cobrir les seves necessitats bàsiques d'alimentació.

El pla d'ajuda alimentària és una iniciativa de la Unió Europea, finançada amb fons comunitaris dins la Política Agrària Comuna, que es desenvolupa des de fa més de 20 anys. Per al seu desenvolupament, la Creu Roja i el Banc d'Aliments han de menester un seguit de valoracions tècniques que no poden dur a terme els voluntaris de l'entitat, funció a la qual es destinarà aquesta subvenció, així com a la gestió del programa esmentat.

Aquestes dues entitats són les úniques reconegudes pel Govern central per al desenvolupament, a les Illes Balears, d'aquest projecte.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 07/08/2015]

[Foto: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació]